Voorafscheiders

Cycloon voorafscheiders

Een cycloon voor een grotere opvangcapaciteit.

Het inzetten van een cycloon voorafscheider zorgt ervoor dat opgezogen stoffen op één plaats afgevangen worden. Ook vergroot een voorafscheider de opslagcapaciteit van het centrale stofzuigsysteem en ontlast deze het filter. 

Demonstratie aanvragen Neem contact op

Waarom Du-puy?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 13 specifieke productielijnen
  • 100% Made in Italy
  • Custom made oplossingen
  • Vakkundig advies op maat
  • Technische support
  • Directe communicatie
Cycloon voorafscheiders Assortiment

Cycloon voorafscheiders

Het inzetten van een cycloon voorafscheider zorgt ervoor dat de opvangcapaciteit van een centraal stofzuigsysteem aanzienlijk wordt vergroot. Zo is een opvangcapaciteit tot 1000 liter mogelijk. Daarnaast heeft het inzetten van een voorafscheider als voordeel dat het filter van de zuigunit wordt ontlast, waardoor deze een veel langere levensduur heeft.

Vrijblijvend advies ontvangen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel ons dan op 072 – 562 9837 of mail naar info@du-puy.nl.

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten