Cycloon voorafscheider bigbag frame

  • Cycloon voorafscheider op frame voor lediging in bigbag
Du-puy

Cycloon voorafscheider bigbag frame

Deze cycloonvoorafscheider op bigbag frame is voorzien van 200 liter opvangcapaciteit en kan worden ingezet voor diverse toepassingen. Een voorafscheider wordt veelal gebruikt om het filter van de zuigunit te ontzien. Hierdoor gaat het filter van uw stofzuiger langer mee.

Dankzij zijn 200 liter opvangcapaciteit kunnen er gemakkelijk grote hoeveelheden materialen opgezogen worden. Het materiaal kan worden geleegd in een bigbag of container welke onder de voorafscheider geplaatst kan worden. Voorzien van 4 wielen en heftruckkokers heeft deze cycloonvoorafscheider maximale mobiliteit om zonder problemen te verplaatsen op locatie.

Standaard is deze voorafscheider uitgevoerd met 80 mm inlaten om een industriële stofzuiger en een zuigslang op aan te sluiten. De Ø150 mm vlinderklep zorgt voor een gemakkelijke en snelle lediging zodat u snel verder kunt met het zuigen van materiaal.

Deze cycloonvoorafscheider is dé ideale machine om grote hoeveelheden materiaal mobiel op te zuigen en om uw industriële stofzuiger te ontzien.

Voordelen
  • ­Mobiele uitvoering
  • Bigbag frame
  • Heftruckkokers
  • Inlaat 2 x Ø80 mm
  • Ter ontlasting van uw stofzuiger
  • Opvangcapaciteit 200 liter

Offerte aanvragen Demonstratie aanvragen

Merk:
Du-puy
Model:
Cycloonvoorafscheider bigbag frame
Inhoud vuilcontainer200 liter
Inlaat diameter2 x 80 mm
LedigingVlinderklep Ø150mm

Advies over deze voorafscheider?

Twijfelt u welke voorafscheider het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een op maat gemaakt en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u straks over de juiste voorafscheider beschikt. 

Stel je vraag aan onze specialist

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten