120 liter Cycloon voorafscheider

  • Cycloon voorafscheider op 120 liter opvangcontainer
Du-puy

120 liter Cycloon voorafscheider

De 120 liter cycloonvoorafscheider is geschikt voor het zuigen van droge en fijne materialen in een mobiele opvangcontainer met 120 liter inhoud. Deze voorafscheider wordt standaard geleverd van RVS waardoor deze ook voor bijtende materialen te gebruiken is.

Voorzien van 2 vaste wielen en 2 zwenkwielen is deze voorafscheider gemakkelijk te verplaatsen, ook wanneer deze is volgezogen.

Voorzien van 2 inlaten van 80 mm om aan te sluiten op uw industriële stofzuiger en zuigslang. Indien gewenst kan de inlaat gereduceerd worden tot 40 mm om met een kleinere flexibelere zuigslang te kunnen werken.

Voordelen
  • Mobiele en compacte uitvoering
  • Hoog rendement cycloon
  • Ontlasten van vacuümunit

Offerte aanvragen Demonstratie aanvragen

Merk:
Du-puy
Model:
SEP.DPY-0011
Inhoud vuilcontainer120 liter
Inlaat diameter2 x 80 mm

Advies over deze voorafscheider?

Twijfelt u welke voorafscheider het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een op maat gemaakt en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u straks over de juiste voorafscheider beschikt. 

Stel je vraag aan onze specialist

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten