Lasrook afzuiging

Fumebuster lasrook afzuigunits

Naast industriële stofzuigers kunt u bij Du-Puy ook terecht voor vacuümoplossingen welke zijn ontworpen om de kwaliteit van de lucht in de werkomgeving waar mechanische verwerking plaatsvindt, te verbeteren (lasrook afzuiging). Tijdens behandelingsprocessen waarbij metalen bewerkt worden, komen continu dampen en fijnstofdeeltjes vrij, welke bij inademing ernstige gevolgen kunnen hebben voor de gezondheid van de personen in de omgeving. 

Demonstratie aanvragen Neem contact op

Waarom Du-puy?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 13 specifieke productielijnen
  • 100% Made in Italy
  • Custom made oplossingen
  • Vakkundig advies op maat
  • Technische support
  • Directe communicatie
Lasrook afzuiging Assortiment

Du-Puy Nederland beschikt over een assortiment afzuigunits voor lasrook afzuiging, welke ervoor kunnen zorgen dat giftige dampen zich niet in de werkomgeving kunnen verspreiden en zo ook niet ingeademd kunnen worden door personen. Door vrijkomende dampen en stoffen direct vanaf de bron van het proces af te zuigen, wordt voorkomen dat deze dampen vrijkomen. Al onze FUMEBUSTER lasrook afzuigunits zijn uitgerust met een zelfdragende afzuigarm, geschikt voor plaatselijke afzuiging. De afzuigunits hebben compacte afmetingen en zijn voorzien van wielen om op een eenvoudige en snelle manier verplaatst te kunnen worden. Het inzetten van de afzuigunits op verschillende werkplekken is dan ook zeer goed mogelijk. De FUMEBUSTER lasrook afzuigunits zijn essentiële machines voor het in stand houden van de luchtkwaliteit in onder andere autowerkplaatsen, timmerbedrijven, metaalbewerkingsbedrijven, scheepswerven en productiebedrijven.

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten