Toepassingen

Oppervlaktebehandeling

Industriële stofzuigers voor oppervlaktebehandeling

Bij de voorbehandeling en de bewerking van grote oppervlakten en vloeren komen zeer grote hoeveelheden fijnstof vrij. Du-puy Nederland biedt een ruim assortiment aan efficiëntie en duurzame industriële stofzuigers voor het direct opzuigen van deze stoffen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bekijk het assortiment industriële stofzuigers hieronder.

Demonstratie aanvragen Neem contact op

Waarom kiezen voor
Du-puy?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 13 specifieke productielijnen
  • 100% Made in Italy
  • Custom made oplossingen
  • Vakkundig advies op maat
  • Technische support
  • Directe communicatie
Oppervlaktebehandeling Assortiment

Industriële stofzuigers voor oppervlaktebehandeling

Bij het bewerken van vloeren en oppervlaktes komen grote hoeveelheden fijne stoffen vrij. Deze stoffen zijn een gevaar voor de gezondheid van alle personen die in de omgeving aanwezig zijn, niet alleen om de hoeveelheid stof die vrijkomt bij oppervlaktebehandeling, maar ook om het type stof dat vrijkomt bij deze werkzaamheden.

Zo kan tijdens de oppervlaktebehandeling en tijdens het bewerken van beton kwartsstof vrijkomen. Kwartsstof is een stof welke zéér fijn en gevaarlijk is voor de gezondheid van mensen. Het inademen van kwartsstof kan ernstige longaandoeningen veroorzaken, zoals longfibrose en longkanker. Het is daarom essentieel om deze gezondheidsrisico’s voor werknemers te elimineren, door zo stofvrij als mogelijk te werken.

Door tijdens oppervlaktebehandeling een industriële stofzuiger aan te sluiten op de vloerbewerkingsmachines, wordt het vrijkomende stof direct afgezogen en worden gezondheidsrisico’s en langdurige blootstelling aan grote hoeveelheden gevaarlijk stof voorkomen.

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten