OILVAC 100

  • OILVAC 100 oliezuiger voor het opzuigen val olie, koelvloeistof en spanen
  • Motorkop OILVAC 100 van du-puy
  • Accessoiresmand OILVAC 100 oliezuiger
  • Spanenzeef OILVAC 100 oliezuiger
Du-puy

OILVAC 100

De OILVAC 100 is een oliezuiger en spanenzuiger welke gebruikt wordt voor het opzuigen en scheiden van vloeistoffen en spanen. Dankzij de compacte afmetingen kan deze oliezuiger gemakkelijk op meerdere locaties gebruikt worden.

Deze oliezuiger is uitgevoerd op 230 Volt en is voorzien van 2 by-pass motoren met een totaalvermogen van 2,2 kW. Hierdoor is de OILVAC 100 de ideale oliezuiger voor de metaal en verspanende industrie.

Standaard is deze olie- en spanenzuiger voorzien van een 90 liter opvangcontainer voor vloeistoffen. Wanneer de opvangcontainer volgezogen is, zal de machine dankzij een elektronisch flottersysteem afgesloten worden om zo te voorkomen dat vloeistoffen in de motorkop terecht komen. Ledigen kan door middel van een kogelkraan. Optioneel kan deze oliezuiger uitgevoerd worden met een opvoerpomp, welke het mogelijk maakt om tegelijkertijd te zuigen en te ledigen. Dit is ideaal in situaties waarbij de gezogen vloeistoffen hergebruikt moeten worden, omdat deze zo direct teruggepompt kunnen worden.

De opvangcontainer is standaard uitgevoerd met een spanenzeef met een capaciteit van 30 liter. Optioneel is deze spanenzeef uit te voeren met een 100 of 300 micron filter om vloeistoffen nog beter te reinigen voor deze hergebruikt wordt.

Standaard is de OILVAC 100 uitgerust met een 100 micron filter (1.200 cm2 filteroppervlakte) om de motorkop te beschermen tegen stoffen en dampen.

Dankzij de compacte afmetingen is deze spanenzuiger zeer breed inzetbaar in bijvoorbeeld de metaal industrie, verspanende industrie, automotive industrie, de offshore of bijvoorbeeld productiebedrijven en schoonmaakbedrijven.

Optioneel uit te voeren met:

  • Opvoerpomp voor gemakkelijker ledigen (100 l/min)
  • 100 of 300 micron spanenfilter voor betere reiniging
Voordelen
  • Elektronisch flottersysteem
  • Gemakkelijk te ledigen door middel van kogelkraan
  • Spanenzeef voor opvangen van spanen
  • Compacte machine


Bekijk ook het introductiefilmpje van dit model!

Offerte aanvragen Demonstratie aanvragen

Merk:
Du-puy
Model:
OILVAC 100
Spanning230 Volt
Aantal motoren2
Vermogen2,2 kW
Max. luchtdebiet360 m3/uur
Max. onderdruk2.400 mmH2O
Type filterPPL Filter
Oppervlakte hoofdfilter1.200 cm2
Filter efficiëntie100 Micron
Capaciteit tank vloeistoffen90 liter
Capaciteit vaste stoffen30 liter
Inlaat diameter50 mm
Afmetingen57x72x123 cm
LedigingKogelkraan of opvoerpomp

Zuigoplossingen van Du-puy Nederland

Vrijblijvend advies

Niet helemaal wat u zoekt? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste industriële stofzuiger voor uw bedrijf? Du-puy voorziet u graag van een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Zo weet u zeker dat u straks de juiste industriële stofzuiger heeft voor uw stofprobleem.

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons 072 562 98 37

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

13 specifieke productielijnen

Directe communicatie

Technische support

Custom made oplossingen

Vakkundig advies

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten